Assortiment LEDverlichting

U bent altijd verzekerd van een onafhankelijk lichtadvies

Als totaalleverancier van LEDverlichting zijn wij niet merkgebonden. Wij adviseren en leveren precies die verlichting die bij uw specifieke project past. LED-verlichting heeft de toekomst! LED verbruikt niet alleen minder stroom, maar heeft ook een lange levensduur en geeft uitstekend zicht. Uw investering is al binnen een paar jaar terugverdiend. En u doet tegelijkertijd wat voor het milieu.

We zoeken altijd naar een combinatie van de ideale verlichting, voor iedere ruimte en activiteit.  Onze armaturen koppelen we aan een lichtstuursysteem zodat alles optimaal functioneert, betaalbaar is in gebruik en aanschaf. Het is van onschatbare waarde dat uw systeem straks ook gebruiksvriendelijk is en u er geen omkijken naar heeft.

LED panelen

Onze LED panelen zijn zeer geschikt voor kantoren, winkels, showrooms,  zorg-, gezondheid- en onderwijsinstellingen. Ze kunnen gelamineerd worden met een afbeelding naar keuze. Ideaal voor een praktijkruimte of behandelkamer.

Onze LEDpanelen hebben een lange levensduur van maar liefst 50.000 branduren en een laag energie verbruik (tot 60% minder ten opzichte van conventionele verlichting). De panelen geven veel en goed licht en zijn onderhoudsvrij. Het is de beste keuze ter vervanging van uw inbouw TL-armaturen.

De panelen zijn leverbaar in de lichtkleuren: 3000, 4000 en 6000 Kelvin en in bicolor.
Optioneel: dimbaar, bewegingsmelder, noodverlichting, Dali.

LED Downlights

Downlights -zowel in vlakke of verdiepte uitvoering- zijn bij uitstek geschikt voor toiletten, gangen, trappenhuizen, kantoren en showrooms. Kenmerkend voor dit type armatuur is het lage energieverbruik (tot wel 60% besparing) en het mooie licht. Door zijn lange levensduur tot 50.000 branduren en zijn onderhoudsvrij. Kortom;  ideale vervangers voor PL-armaturen. Ze zijn in vele maten verkrijgbaar tot maximaal 60 cm.

Standaard leverbaar in  de licht kleuren 3000, 4000 en 6000 Kelvin.
Optioneel: dimbaar, bewegingmelder, noodverlichting, Dali.

LED Lijnverlichting

Deze armaturen worden veel toegepast in productieruimten, opslag, magazijnen en hallen. Onze lijnverlichting heeft standaard een lange levensduur van 50.000 branduren en een laag energieverbruik. Minimaal 60% minder! De lijnverlichtingspanelen zijn onderhoudsvrij. Mede door de hoge lichtopbrengst bespaart dit armatuur veel op uw onderhoudskosten.

Leverbaar in de licht kleuren 3000, 4000 en 6000 Kelvin.
Optioneel: dimbaar, bewegingmelder, noodverlichting, Dali.

LED spots

Deze LED-spots zijn leverbaar als inbouw en opbouw uitvoering. Opbouwspots kunnen geleverd worden met een montageplaat of geschikt voor een spanningsrail. Deze spots worden veel toegepast in winkels, galeries en showrooms. Ze geven vaak gerichter licht en zijn ideaal om producten of objecten uit te lichten. De spots zijn flexibel inzetbaar geven veel licht hebben een lange levensduur (tot wel 50.000 branduren) en hebben een laag energieverbruik. Tot wel 60% minder verbruik.

Leverbaar in de licht kleuren 3000, 4000 en 6000 Kelvin.
Optioneel: dimbaar, bewegingmelder, noodverlichting, Dali.

LED Highbay

Dit type armaturen wordt veelal toegepast in een industriële omgeving.  Ze zijn zeer geschikt om hoge en grote ruimtes te verlichten, zoals opslag en distributie productiehallen. Ze geven zeer veel licht en hebben een laag energieverbruik. Tot 60% minder! Door highbays in hoge ruimtes toe te passen kunt u veel besparen op onderhoudskosten. Dit komt door de lange levensduur van maar liefst 50.000 branduren en doordat de highbays onderhoudsvrij zijn.

Leverbaar in hoge wattages in de lichtkleuren 4000 en 6000 Kelvin.
Optioneel: dimbaar, bewegingsmelder, nood verlichting, Dali, verschillend bundelbreedtes

LED Waterdichte armaturen

Deze waterdichte armaturen worden binnen en buiten toegepast in ruimtes waar doorgaans veel stof en vocht is. Door de hoge lichtopbrengst is deze verlichting een perfecte vervanger voor TL-verlichting. Dit armatuur geeft veel licht, heeft een laag energieverbruik (tot 60% minder) en een lange levensduur van maar liefst 50.000 branduren. De armaturen zijn onderhoudsvrij.

Leverbaar in de lichtkleuren 3000, 4000 en 6000 Kelvin.
Optioneel: bewegingsmelder, noodverlichting, spaarstand, Dali

LED Floodlights

Floodlight zijn armaturen met hoge lichtopbrengsten en geschikt om hoge en grote ruimten te verlichten. Ook worden ze veel gebruikt om sportterreinen en fabrieksterreinen te verlichten. Ze hebben een laag stroom verbruik, geven veel licht en hebben een lange levensduur. Tot maar liefst 50.000 branduren! Bovendien zijn de floodlights onderhoudsvrij. In combinatie met een Dali systeem is de inzetbaarheid zeer flexibel en bespaart u nog eens extra op uw stroomverbruik.

Leverbaar in de licht kleuren  4000 en 6000 Kelvin.
Optioneel: dimbaar, bewegingsmelder, Dali.

Licht management systemen

Lichtmanagement systemen omvatten in feite alles wat betrekking heeft op het slim gebruiken van verlichtingssystemen. Van eenvoudige bewegingaanwezigheid, detectie van sensoren tot geraffineerde systemen die gebruik maken van internet.
Door het toepassen van deze technische applicaties is het mogelijk om extra energie te besparen en het gebouw comfortabeler en gebruikersvriendelijker te maken. Het is zelfs mogelijk om zonnewering en verwarming te integreren in een systeem. Wilt u meer weten over het licht van de toekomst en lichtmanagement systemen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, een afspraak is snel gemaakt!

 

INFO AANVRAGEN