Betaalbare B2B led-verlichting

Onafhankelijk advies

Showroom en werkplaats LED verlichting

De showroom is het visitekaartje van het bedrijf de eerste indruk moet de klant aanspreken en de auto vinden die hij zoekt. De kleurweergave zorgt ervoor dat een voertuig perfect overkomt en de juiste uitstraling heeft. De verlichting in de werkplaats zorgt ervoor of de auto snel en goed onderhoud krijgt en dat alles zichtbaar is en dat er geen onderhoudspunten overgeslagen worden en moeilijk bereikbare plekken goed verlichting zijn.
Met een gedegen en uitgebalanceerd lichtplan van ons bent u verzekerd van een energiezuinig lichtinstallatie die onderhoudsvrij is een een lange levensduur heeft.

De verlichting in de showroom is bepalend voor een vlotte verkoop

De ideale verlichting voor showroom

De verlichting in de showroom is bepalend voor een vlotte verkoop. De juiste Showroom verlichting zorgt hiervoor en maakt het sluiten van een deal een stuk eenvoudiger. De ideale showroom verlichting zorgt ervoor dat de voertuigen in het oog springen en uitnodigen voor een proefrit.
De juiste kleurweergave zorgt ervoor dat de kleur getoond wordt alsof deze buiten staat. Daarom heeft onze showroom LED verlichting een hoog CRI waarde (Color Rending Index) van minimaal 80 maar hoger is mogelijk en benaderd het daglicht nog beter.

De ideale verlichting voor werkplaats

In de werkplaats is het belangrijk dat de monteur goed en snel zijn werk kan uitvoeren. De juiste verlichting zorgt ervoor dat alle plekken maximaal verlicht zijn en met helder wit licht is ieder duister plekje in de spotlight gezet. Maar ook belangrijk is dat de verlichting veilig is en voldoet aan veiligheidseisen.

In een droge werkplaats kunnen hele andere verlichtingsarmaturen hangen dan in een natte washal, in het magazijn of de banden opslag. Wij hebben hier passende oplossingen voor die energie besparen maar ook geen onderhoud nodig hebben. Want met 50000 of zelf 80000 branduren een zorgeloos gebruik garanderen.
Voor een gedegen lichtplan neem contact met ons op wij helpen u graag op weg naar de verlichting die ideaal voor u is.

WD 12 Atlas ledlijnverlichting

Waardering 0 uit 5
(0)

 47,50 145,00 Exclusief BTW

WD 02 Highbay

Waardering 0 uit 5
(0)

 99,00 175,00 Exclusief BTW

WD 01 Triproof lijnverlichting

Waardering 0 uit 5
(0)

 28,00 52,50 Exclusief BTW

Waarom LED verlichting voor Werkplaats of Showroom?

Energiezuinige LED verlichting is de ideale verlichting voor werkplaats of showroom dan traditionele gasontladingslampen of TL buizen maar er zijn meer voordelen:

  • minder CO2 en SO2 uitstoot
  • lange levensduur
  • geen onderhoud
  • uitstekende kleurweergave
  • energiezuinig
  • leverbaar in de juiste lichtkleur
  • voldoet aan de Arbowet
  • komt in aanmerking voor Energie
  • Investering Aftrek (EIA)

Meer weten?

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag welke oplossing het beste bij uw bedrijf past.

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag wat voor u de beste oplossing is.

0

Geen producten in de winkelwagen.