Betaalbare B2B led-verlichting

Onafhankelijk advies

Defect lampen ik wordt er gek van.

TL-lampen die kapot zijn of als een gek staan te knipperen alsof ze een druk verkeersplein in de soep moeten laten lopen. Ik weet, ik ben een zeurpiet als het om verlichting gaat.
Maar  menigeen heeft het zelfde wat ik ook heb.

ik wordt gek van al die knipperende lampen

Lange levensduur.

Dat verlichting uitvalt is een logisch gevolg van slijtage, maar gebeurt nu eenmaal en altijd op momenten dat vervangen van de lamp niet uitkomt. Een bijkomend nadeel is dat de kapotte TL-lamp wel energie blijft gebruiken zonder de daarvoor afgesproken dienst te verlenen n.l. licht geven. Wat hij wel levert is ergernis en daar heeft niemand om gevraagd.

Maar met alle ontwikkelingen die er zijn, is ervoor dit soort storende elementen een praktische en goede oplossingen.

Er is tegenwoordig verlichting met een enorme lange levensduur van 50.000 brand uren.

Dit zegt u wellicht niets maar 50.000 branduren staat voor ±20 jaar levensduur op een kantoor onder gewone omstandigheden. Dit soort verlichting is ook nog energie zuiniger dan de traditionele verlichting en geeft kwalitatief beter licht.

LED verlichting daar praten we over heeft veel praktische voordelen, buiten de eerder genoemde lange levensduur is het energie zuinig. Het energie verbruik ligt minimaal 60% lager. Ook de onderhoud kosten zijn vrijwel nihil en dit scheelt jaarlijks veel geld en ……. Ergernis over kapotte lampen. Dus om de werk omgeving te verbeteren en voor minder hoofdpijn en stress op de werkplek is een eenvoudige oplossing . Dat moet iedereen toch aanspreken.

Komt bovenstaande u bekend voor neem contact met mij op, ik wil graag samen met u werken aan een ergernis vrije werkomgeving. Niet omdat het kan maar omdat het moet!

 

0

Geen producten in de winkelwagen.