Betaalbare B2B led-verlichting

Onafhankelijk advies

Waarom Duurzaam?

De wereld verandert in rap tempo. Grondstoffen voor energie raken uitgeput, vernieuwing is noodzakelijk. Door oog te hebben voor alternatieven en open te staan voor vernieuwing kunnen we veel veranderen dat positief is voor de toekomst. Door nu te investeren in energiebesparende maatregelen kunnen we bijdragen aan een duurzamer samenleving. Laten we deze stap zetten en wij helpen u daar graag bij.

Bespaar snel en eenvoudig meer dan 60% energie

Energie besparen

In veel gebouwen zitten nog traditionele verlichting armaturen met TL lampen of gasontladingslampen. Door deze te vervangen door energiezuinige armaturen heb je een eerste stap gemaakt die al snel meer dan 60% energie bespaart. We kunnen dit op een eenvoudige manier realiseren zonder bouwkundige ingrepen te doen. De investering in LED verlichting is meestal binnen 3 jaar terugverdiend en wordt door de overheid ondersteund met een subsidie (de EIA).

Waarom je nu moet investeren in LED verlichting

Energielabel C in 2023

Kantoorpanden groter dan 100m2 moeten in 2023 minimaal voldoen aan de eisen van Energielabel C. Door het plaatsen van LED verlichting is eenvoudig het energielabel C te behalen voor een kantoorgebouw. Aan de hand van een door ons opgesteld protocol maken we een inventarisatie van de huidige lichtinstallatie we registreren type armatuur, type lichtbron het energieverbruik per lichtbron, energieverbruik VSA, eventuele sensoren, montagemethode. Aan de hand van deze informatie gaan we op zoek wat de beste en het energiezuinigste armatuur is wat we kunnen plaatsen. Uiteraard voldoen de armaturen die we adviseren aan de voorwaarden die de overheid stelt aan LED armaturen om in aanmerking te komen voor EIA. 

Duurzaam voor de toekomst

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en de maatregelen zullen vergaande gevolgen hebben. Vrijblijvend is het allang niet meer en daarom is het belangrijk dat we nu tot actie overgaan. Door de uitfasering van gloeilampen, TL-lampen en gasontladingslampen wordt het ook een uitdaging om dit soort armaturen in stand te houden. De oplossing is LED verlichting, u bespaart veel op energiekosten en onderhoudskosten. U beschikt altijd over een werkende lichtinstallatie.

  • energie besparen
  • geen onderhoud aan lichtinstallatie
  • uitfasering traditionele lichtbronnen
  • bedrijfspand naar LABEL-C
  • eenvoudig te plaatsen zonder bouwkundige ingrepen
  • verlaging CO2 en SO2 uitstoot
  • altijd een oplossing met LED verlichting
  • “Smart” oplossing eenvoudig te integreren

Meer weten?

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag welke oplossing het beste bij uw bedrijf past.

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag wat voor u de beste oplossing is.

0

Geen producten in de winkelwagen.