Betaalbare B2B led-verlichting

Onafhankelijk advies

Energiebesparing en Duurzame energieopwekking Sportaccommodaties (EDS)

Goed nieuws! Tot 7 december 2018 was het mogelijk subsidie aan te vragen voor de regeling Energiebesparing en Duurzame energieopwekking Sportaccommodaties (EDS) bij RVO.

Maar sinds 2 januari 2019 kunt u voor deze activiteiten subsidie aanvragen via de regeling Stimulering bouw en onderhoud van sportaccommodaties. 35% (20% + 15% aanvullend) van de kosten voor maatregelen voor energiebesparing en het opwekken van duurzame energie wordt vergoed. In de bijlage staat welke maatregelen 15% aanvullende subsidie kunnen krijgen.

Voorbeeld: Er moet een lichtmast voor veldverlichting vervangen worden. De aanschaf van materialen en kosten op arbeid komen in aanmerking voor deze regeling. De standaard subsidie is 20%, maar een LED armatuur dat voldoet aan de voorwaarden wordt voor 35% gesubsidieerd.

Andere sportverenigingen en sportstichtingen maken al succesvol gebruik van de subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties. Lees hun ervaringen en tips in de praktijkverhalen. Lees hoe een Amsterdamse honkbalclub  78% op energiekosten bespaart!

 

0

Geen producten in de winkelwagen.