Betaalbare B2B led-verlichting

Onafhankelijk advies

lampje
lampje

Het gaat snel met LED verlichting.

De ontwikkelingen op het gebied van LED verlichting is de laatste jaren hard gegaan. De kwaliteit van de leds is beter, de levensduur is langer en de licht opbrengst is vele malen hoger. Een volgende stap en deze is al vol ingezet is het slim besturen van de verlichting installatie.

Via allerlei protocollen kunnen we verlichting sturen bekabeld of draadloos en is het mogelijk om verbruik, gebruik frequentie en status van armaturen individueel te monitoren.

Technieken die steeds slimmer worden en ook steeds eenvoudiger te programmeren en bedienen zijn.

Dit biedt voor veel bedrijven en instellingen nieuwe perspectieven.

 

lucht & lamp
mooie lucht met lamp

Gezondheidzorg.

Human lighting komt een stap dichterbij en bied ongekende mogelijkheden. Zeker voor de gezondheid zorg. want het is inmiddels een gegeven dat vooral de ouderen onder ons er veel baat bij hebben bij licht op maat

Human lighting is speciaal voor de zorg een uitkomst, door het plaatsen van slimme sensoren worden daglicht ritmes beter beheersbaar en stuurbaar. Deze positieve invloed zorgt ervoor dat medewerkers hebben meer tijd voor patiënten/bewoners, omdat alles van uit een centraal systeem aangestuurd wordt maar nog steeds de flexibiliteit heeft om individueel naar behoefte aan te passen.

 

Bedrijfsleven.

Ook voor de kantoor omgeving zijn dit soort stuur systemen perfect toe te passen, daglichtregeling aan/afwezigheid detectie, monitoring energie verbruik en nog vele opties meer behoort allemaal tot de mogelijkheden. Juist voor ruimte die niet regelmatig en frequent gebruikt worden zijn sensoren een uitkomst en zorgen voor een grote besparingen. Bij goed toegepaste sensoren is een energie besparing van 30% te realiseren.

 

LED gloeilamp
LED gloeilamp

Comfort verhogend.

Al deze systemen dragen bij aan het beheersbaar maken van gebouw en draagt bij aan een hoger comfort niveau en gebruik gemak. Je hoeft je geen zorgen te maken of de verlichting overal uit is, medewerkers hoeven niet constant op te letten of de verlichting uit gedaan is in ruimten die weinig gebruikt worden. Ze kunnen zich toeleggen waar ze voor zijn hun werk vol overgave uitvoeren zonder afgeleid tot worden door bijzaken.

 

Besparen.

Door conventionele verlichting te vervangen door energie zuinige ledverlichting bespaar je veel.

De onderhoudskosten van de lichtinstallatie  gaan duizelingwekkend naar beneden. Het regelmatig vervangen van lampen behoort tot het verleden en ook de ergernis van kapotte of knipperde TL-lampen verdwijnt.

Het energie verbruik van conventionele verlichting ligt ca 60% hoger dan het energie verbruik van LED verlichting.

Ook het toepassen van sensoren en lichtregelsystemen dragen bij aan besparingen.

Alles bij elkaar levert het een grote besparing op die kan oplopen tot 75%.

0

Geen producten in de winkelwagen.