Betaalbare B2B led-verlichting

Onafhankelijk advies

Industriële LED verlichting

In de industrie wordt nog steeds veel traditionele TL verlichting gebruikt. Deze verbruiken veel energie en veroorzaken veel CO2 en SO2 uitstoot. LED verlichting is veel energiezuiniger en beter voor het milieu. Voor de industrie zijn veel soorten LED verlichting die gebruikt kunnen worden. Veiligheid is belangrijk voor de industrie speciaal voor de industrie zijn er waterdichte en stofdichte armaturen die bestand zijn tegen invloeden van buitenaf.

De perfecte verlichting voor werkplaats, magazijn of fabriek

Wij bieden voor industriële LED verlichting zijn altijd maatwerk we adviseren en plaatsen de verlichting

Goede verlichting is heel belangrijk, het bepaald de productiviteit, het brand langdurig en de omstandigheden zijn zwaar.
Door stof en vocht heeft verlichting veel te lijden daarom is de keuze om een verlichtingsarmatuur met een IP65 norm voor de hand liggend, ze zijn waterdicht, stofdicht en speciaal ontworpen om onder deze zware omstandigheden perfect te functioneren. Door de lange levensduur van 80.000 branduren hebben ze weinig onderhoud nodig en de combinatie van hoge lichtopbrengst en laag energieverbruik zijn besparing van 75% eenvoudig te realiseren.
De oplossingen die wij bieden voor industriële LED verlichting zijn altijd maatwerk we adviseren en plaatsen de verlichting die bij de specifieke omstandigheden passen.

WD 12 Aurora Lijnverlichting

Waardering 0 uit 5
(0)

 92,50 195,50 Exclusief BTW

WD 02 Highbay

Waardering 0 uit 5
(0)

 99,00 175,00 Exclusief BTW

WD 01 Tri-proof lijnverlichtin

Waardering 0 uit 5
(0)

 28,00 52,50 Exclusief BTW

Waarom industriële verlichting

Industriële LED verlichting is veel duurzamer dan traditionele verlichting maar heeft meer voordelen:

  • leverbaar in veel lichtkleuren
  • energiezuinig met aanwezigheidsdetectie nog zuiniger
  • lange levensduur
  • IP65 waterdicht of ATEX explosieveilig
  • eenvoudige montage
  • lager CO2 en SO2 uitstoot
  • korte terugverdientijd
  • komt in aanmerking voor Energie Investering Aftrek (EIA)

Meer weten?

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag welke oplossing het beste bij uw bedrijf past.

Verlichting voor Magazijn

De werkzaamheden in een magazijn zijn heel divers. Belangrijk voor een magazijn is dat medewerkers de producten goed herkennen en labels kunnen lezen. Daarom is het belangrijk dat de verlichting in een magazijn is afgestemd op deze werkzaamheden dus geen verblinding veroorzaken. In magazijnen staan lange rijen met stellingen waar lang niet altijd iemand is, door sensoren te plaatsen is veel energie te besparen en de verlichting brandt alleen als het nodig is. Ons assortiment met verlichtingsarmaturen voor magazijnen is uitgebreid en voor ieder type magazijn hebben we een oplossing.

Verlichting voor Fabriek

Belangrijk voor verlichting in een fabriek is dat deze optimaal verlicht wordt. Vaak bestaan fabrieken uit grote en hoge hallen waar machines staan en medewerkers hun werkzaamheden uitvoeren of het productieproces is volledig geautomatiseerd. Voor ieder type productie is er een andere lichtbehoefte door daar op in te spelen en door verlichting “Smart te maken” is veel winst te behalen. We kunnen aan de hand van een computerprogramma lichtberekeningen en een lichtplan maken en tevens maken we energiebesparingsberekening en laten u zien hoeveel energie, CO2 en SO2 uitstoot u bespaart en wat het u financieel oplevert.

Verlichting voor werkplaats

In werkplaatsen worden veel werkzaamheden uitgevoerd. Variërend van grove handelingen tot uiterst precisie werk. In werkplaatsen is het daarom belangrijk dat de verlichting is afgestemd op de werkzaamheden. Daarom hechten wij waarde aan om u van goed advies te voorzien en de beste verlichting te adviseren.

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag wat voor u de beste oplossing is.

0

Geen producten in de winkelwagen.