Betaalbare B2B led-verlichting

Onafhankelijk advies

Kantoor LED verlichting

In kantoorgebouwen wordt er vaak gekozen voor Led verlichting. Een Logische keuze. LED verlichting is energiezuinig en heeft een lange levensduur en heeft geen onderhoud nodig. Ook is LED verlichting voor kantoren leverbaar in verschillende lichtkleuren en flicker free. TL verlichting veroorzaakt veel trillingen onze LED verlichting heeft dat niet. Dus geen irritante trillingen die vermoeidheid en gezondheidsklachten veroorzaken. en met Led verlichting ben je klaar voor de toekomst.

LED verlichting de meest logisch keuze voor kantoor

Uitgebalanceerde verlichting voor kantoor

Kantoorpanden moeten energiezuiniger worden, de overheid heeft bepaald dat kantoorpanden in 2023 minimaal energielabel C moeten hebben. Met een upgrade van de lichtinstallatie naar LED verlichting is deze stap naar energielabel C eenvoudig te realiseren.

WD 11 Orbit plafondlamp wandlamp
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

WD11 Orbit plafondlamp wandlam

Waardering 0 uit 5
(0)

 209,00 289,00 Exclusief BTW

WD 12 Atlas ledlijnverlichting
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

WD 12 Atlas ledlijnverlichting

Waardering 0 uit 5
(0)

 47,50 145,00 Exclusief BTW

WD 04 ledpaneel 60x60
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

WD 04 Ledpanelen

Waardering 0 uit 5
(0)

 62,50 Exclusief BTW

Waarom je nu moet investeren in LED verlichting

Energielabel C in 2023

Kantoorpanden groter dan 100m2 moeten in 2023 minimaal voldoen aan de eisen van Energielabel C. Door het plaatsen van LED verlichting is eenvoudig het energielabel C te behalen voor een kantoorgebouw. Aan de hand van een door ons opgesteld protocol maken we een inventarisatie van de huidige lichtinstallatie we registreren type armatuur, type lichtbron het energieverbruik per lichtbron, energieverbruik VSA, eventuele sensoren, montagemethode. Aan de hand van deze informatie gaan we op zoek wat de beste en het energiezuinigste armatuur is wat we kunnen plaatsen. Uiteraard voldoen de armaturen die we adviseren aan de voorwaarden die de overheid stelt aan LED armaturen om in aanmerking te komen voor EIA. 

Door het lage wattage en de hoge licht opbrengst is LED verlichting voor kantoren snel terugverdient. Voor kantoren hebben wij een breed aanbod van LED panelen en LED spots om een kantoor perfect te verlichten. LED verlichting voor kantoren moeten in balans zijn zodat gezondheidsklachten minimaal worden. De meest toegepaste en ideale lichtkleur is 4000K en belangrijk om verblinding tegen te gaan zijn er speciaal LED panelen met minimale verblinding. 

Deze UGR waarde moet laag zijn een UGR waarde van lager dan <19 veroorzaakt vrijwel geen verblinding of schitteringen op beeldschermen. Wij hebben armaturen in ons assortiment die een nog lagere UGR waarde hebben. LED verlichting is de perfecte verlichting voor kantoren en verbruiken tot 80% minder energie dan traditionele TL buizen, hebben een levensduur van 50.000 branduren en zijn onderhoudsvrij. Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen  u graag wat voor u de perfecte oplossing is

Waarom kantoor verlichting?

Kantoor verlichting is veel duurzamer dan traditionele verlichting maar er zijn meer voordelen:

  • leverbaar in verschillende lichtkleuren
  • energie zuinig met aanwezigheidsdetectie nog energie zuiniger
  • leverbaar met daglichtsensoren 
  • uit te rusten met “smart technologie”
  • lange levensduur en onderhoudsvrij
  • eenvoudig en snel te plaatsen
  • minder gezondheidsklachten 
  • binnen 2 jaar terugverdiend
  • in 2023 moeten kantoren energielabel C hebben
  • komt in aanmerking voor Energie Investering Aftrek (EIA)

Meer weten?

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag welke oplossing het beste bij uw bedrijf past.

Het Thuiskantoor

Steeds meer mensen werken een of meerdere dagen thuis en hebben ook daar behoefte aan een goede werkplek. Het is namelijk zeer vermoeiend als de werkomstandigheden niet optimaal zijn en door een paar kleine eenvoudige ingrepen maak je van een slechte werkplek een goede werkplek. Goede LED werkplek verlichting maakt daar onderdeel van. Door het plaatsen van verlichting met een goede lichtkleur, laag UGR waarde (UGR<19) en op de juiste hoogte en afstand van persoon en beeldscherm zijn veel klachten te voorkomen.

Representatieve ruimten

Het visitekaartje van je bedrijf is toch wel de ontvangstruimte/receptie, deze geeft een eerste indruk en is belangrijk om je te onderscheiden. Daarom is verlichting die dit uitstraalt belangrijk, hier maak je al het eerste verschil. Ook gangen en vergaderruimten maken onderdeel hiervan goed verlicht en opgeruimd maakt het verschil en is onderdeel van uw visitekaartje.

Eenvoudig vervangen

LED verlichting is eenvoudig te plaatsen, het vervangen van uw traditionele TL verlichting is geen grote ingreep en wordt door ons snel en vakkundig uitgevoerd. Wilt u het liever in eigen beheer uitvoeren we staan u graag terzijde met advies en waar nodig ondersteuning. Zo kunnen we de LED armaturen stekker klaar uitleveren. In overleg is veel mogelijk hierin en denken graag met u mee.

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag wat voor u de beste oplossing is.

0

Geen producten in de winkelwagen.