Betaalbare B2B led-verlichting

Onafhankelijk advies

Led verlichting voor Winkel & Showroom

Zonder verlichting geen omzet is misschien wel heel zwart wit gesteld. Maar als er ergens een stroom storing is sluiten de winkels omdat klanten niet geholpen kunnen worden en de veiligheid van personeel en klant niet gegarandeerd kan worden.

Klanten komen namelijk af op winkels/showrooms die uitnodigend zijn verlicht, afgestemd op het product dat verkocht wordt.

Een showroom met auto’s moet anders verlicht worden dan een supermarkt of een kleding boetiek.

Dat licht daar een grote invloed heeft is bekend, een product dat in de spotlight wordt gezet krijgt extra aandacht valt namelijk op en verkoopt daardoor beter dus meer omzet.

Maar de verlichting installaties kan tegenwoordig meer, met behulp van slimme systemen is het eenvoudig te dimmen, flexibele in te zetten en zelfs klanten volgen. De toekomst van verlichting is niet alleen maar licht maar ook informatie stromen te sturen.

Maar terug naar de basis, verlichting dient ervoor om het leven aangenaam te maken en beter te kunnen functioneren. Eigenlijk is verlichting een eerste levensbehoefte voor de economie.

Als de basis van verlichting niet goed is wordt het een uitdaging om de accenten goed te krijgen.

Bij winkels is het belangrijk dat het concept van de verlichting naadloos aansluit bij het concept van de winkelformule. Samen staan ze aan de basis van succes van een winkelformule.

De invloed van verlichting

De invloed van verlichting in een winkel is zoals al eerder genoemd groot.

Verlichting beïnvloed direct koopgedrag van klanten. In een supermarkt hebben ze geen behoefte om producten exclusief te presenteren maar veel meer om producten aantrekkelijk te tonen met  verlichting zodat ze opvallen en kwalitatief perfect uitzien en dat het werkelijk de beste aankoop is die je gaat doen.

Dat een supermarkt helder verlicht is komt de routing en het overzichtelijk houden van de inrichting ten goede.

Sfeer

Maar een kledingboetiek wil een hele ander sfeer uitstralen ze verkopen veel meer een emotie, service, exclusiviteit. Dat vindt je ook altijd terug in dit soort winkels. Het massale willen ze niet uitstralen maar het unieke, dat is de sfeer die hier is. En met de juiste verlichting is dat perfect te realiseren. Uiteraard is de uitstraling van het interieur ook van groot belang dus is er een grote wisselwerking tussen interieurontwerp en lichtontwerp.

Om  de juiste sfeer te creëren in een winkel heeft de verlichtingstechniek een breed scala aan armaturen tot zijn beschikking. Voor iedere situatie zijn er perfecte led armaturen die precies sferen kunnen realiseren die aansluiten bij de uitstraling van de winkel.

Nieuwsgierig hoe je de verlichting kunt afstemmen, klik hier

0

Geen producten in de winkelwagen.