Betaalbare B2B led-verlichting

Onafhankelijk advies

Led wat led je

Invloed van kleur

 

kleur palet
kleur palet

Invloed van kleur is groot op het functioneren van mensen.

In een kantoor waar een muur blauw geverfd is zal de concentratie/productiviteit hoger zijn als deze zwart  of geel geschilderd is. Kleur heeft zoveel invloed  op de mens dat het alles bepalend is.

 

Invloed van licht

helder licht kantoor
helder licht kantoor

Licht heeft ook grote invloed op het functioneren van de mens. Zonder licht kunnen we niet alles doen wat nu kunnen doen. Dit lijkt een overbodige constatering maar toch wel een heel belangrijke.

Goed licht dat afgestemd is op de werkzaamheden die uitgevoerd worden is net zo belangrijk als de kleur die op de wanden van een ruimte zit.                                                                                                                          Het juiste licht draagt bij aan het comfort, productiviteit, concentratie en zal gezondheid klachten verminderen. Met andere woorden het juiste licht is van levens belang om goed te presteren, om  productiviteit te behalen en om medewerkers gezond en  gelukkig te maken.

 

Besparingen

Goed verlichte ruimten levert uit eindelijk veel op, medewerkers hebben minder gezondheid klachten en werken effectiever en zijn beter gehumeurd. Naast deze positieve feiten is er ook een grote slag te slaan aan besparing van energie verbruik en onderhoudskosten aan verlichting installatie. Door slimme licht management systemen toe te passen is licht makkelijk te regelen maar ook eenvoudig te monitoren, zodat je op tijd een signaal krijgt dat er een afwijking is of dat er een aanpassing nodig is. Laten we de conventionele energie verspillende lichting vervangen door energie zuinige verlichting die feilloos licht levert zonder hinderlijke bij werkingen. Het is een gegeven dat grote groepen mensen zich geel en groen ergeren aan kapotte en flikkerende TL-lampen.

Door nu te investeren in energie zuinige LED verlichting is veel van boven vermelde zaken te realiseren. Led wat led je.

Bij AL verlichting is de kennis en ervaring om de overgang van conventionele verlichting naar energie zuinige LED verlichting perfect te verwezenlijken.

0

Geen producten in de winkelwagen.