Betaalbare B2B led-verlichting

Onafhankelijk advies

Advies van de specialist

In ons lichtadvies laten we zien wat de beste oplossing is om uw pand te verlichten die voldoet aan uw wensen en de wettelijke voorschriften. Nadat we een inventarisatie hebben gemaakt van uw huidige lichtinstallatie en een nulmeting hebben uitgevoerd gaan wij aan de slag om een energiezuinige en uitstekende lichtinstallatie te ontwerpen. In het lichtadvies nemen we standaard een lichtberekening, energiebesparingsberekening mee en berekenen we proforma de EIA. Indien nodig maken we een nieuw lichtplan voor uw bedrijfspand met lichtberekeningen. Onze jarenlange ervaring en onafhankelijkheid staan garant voor een eerlijk en goed advies met de maximale energiebesparing in uw situatie en dit alles onderbouwd met berekeningen.

LED verlichting is gemiddeld 65% zuiniger dan traditionele TL lampen. Bij gasontladingslampen zijn er nog grotere besparingen te realiseren tot wel 80%.

Hoe energiezuinig is LED

Dat LED verlichting energiezuinig is dan traditionele verlichting is algemeen bekend. Gemiddeld is led verlichting 65% zuiniger dan traditionele TL lampen. Bij gasontladingslampen zijn er nog grotere besparingen te realiseren tot wel 80%. Door sensoren, zoals beweging/aanwezigheid sensoren of daglichtsensoren, toe te passen wordt de verlichtingsinstallatie nog energiezuiniger en verlengt het de levensduur van de lampen. Wat u precies met de vervanging van de lichtinstalatie kan besparen wordt duidelijke gemaakt in ons lichtadvies. Hierin laten wij door middel van energiebesparing berekening zien hoeveel energie u gaat besparen maar ook hoeveel de CO2 en SO2 Zwavel uitstoot verminderd. Tevens nemen wij de terugverdientijd van de investering in led verlichting mee. Ook maken wij een proforma berekening in hoeveel subsidie u kan krijgen..

Energie besparen wordt beloond

De overheid heeft een groot belang bij dat het bedrijfsleven energie bespaart en stimuleert dit met een subsidieregeling. De “Energie Investering Aftrek” is speciaal door de overheid hiervoor in het leven geroepen. Maar ook sport verenigingen /stichtingen kunnen aanspraak maken op subsidie via de DUS regeling.

  • subsidie voor bedrijfsleven via EIA
  • subsidie voor sportverenigingen via DUS
  • korte terugverdientijd
  • eenvoudige montage
  • advies en begeleiding naar perfect resultaat

Meer weten?

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag welke oplossing het beste bij uw bedrijf past.

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag wat voor u de beste oplossing is.

0

Geen producten in de winkelwagen.