Betaalbare B2B led-verlichting

Onafhankelijk advies

LED verlichting en een goed lichtplan

Verlichting van uw bedrijfspand moet goed zijn en het moet voldoen aan voorwaarden die de overheid stelt aan veiligheid en werkomstandigheden. Door een lichtplan op te stellen ben je verzekerd van een gedegen fundament die voldoet aan wettelijke eisen maar waar uw persoonlijke wensen ook in zijn geïntegreerd.

Verlichting maakt sfeer

De eerste goede indruk van uw klanten is goud waard, uw bedrijfspand is het visitekaartje en verlichting draagt bij aan een goed verzorgde uitstraling. Wil je de juiste uitstraling bereiken dan moet de verlichting de aandachtspunten daar leggen waar je ze wilt hebben. Het triggert mensen en beleven je bedrijf als een warm welkom. Om tot een overwogen beslissing te komen welke verlichting past om het kantoor, entree, vergaderruimte of winkel die uitstraling te geven die u wenst hebben we een aantal instrumenten om u te helpen. We werken met een modern lichtberekeningsprogramma en aangevuld met onze bijna 30 jarige ervaring en passie voor licht levert dat mooie resultaten waar wij trots op zijn. En omdat we onafhankelijk werken in de markt kunnen we putten uit ontelbare aantallen armaturen van vrijwel alle fabrikanten.

Een goed lichtplan is de basis

Een lichtplan is onderdeel van ons lichtadvies. In een lichtplan worden de voorwaarden waar de verlichting aan moet voldoen vertaald in een werkbaar plan. Omdat we onafhankelijk zijn is er altijd een led verlichtingsarmatuur te vinden die voldoet aan de eisen. Mocht het zo zijn dat deze niet voorhanden is, kijken we of we ze kunnen aanpassen of we kiezen voor maatwerk. In het lichtplan laten we zien welke effecten de verlichting heeft voor een ruimte. De verlichting van werkplek in een werkplaats is anders dan de verlichting in een vergaderruimte of een kantoor. In het lichtberekeningsprogramma kunnen we die simuleren. We tonen in een 3D simulatie wat de effecten zijn van de verlichting zodat wij weten dat uw wensen vertaald worden in een goed en gedegen lichtplan.

Goed licht AL licht

Dat goed licht van groot belang is, is wel bewezen. Wij van AL Verlichting staan voor goed licht en doen er alles aan om onze klanten van de juiste verlichting te voorzien. Buiten dat verlichting goed moet zijn is energie verbruik ook belangrijk. LED verlichting is energiezuinig, het verbruik is laag, de licht opbrengst is hoog en heeft een lange levensduur. Al die factoren zorgen ervoor dat er besparingen te realiseren zijn tot wel 80%. Door deze grote besparingen is investeren in LED verlichting voor de handliggend en vaak al binnen 3 jaar terugverdiend.

Waarom een lichtplan

Een lichtplan is het fundament van de lichtinstallatie. Je moet het zien als je een huis bouwt dan begin je ook met een fundatie anders stort de boel halverwege in. Een lichtplan omvat lichtberekeningen, voorwaarden waar het allemaal aan moet voldoen, dus per ruimte de hoeveelheid licht die nodig is, hoe de verdeling is van de verlichtingsarmaturen, de lichtopbrengst van de armaturen, de kleurweergave, de lichtkleur en de UGR-factor.
Een aantal voordelen van AL verlichting:

  • lichtadvies
  • lichtplan
  • energie besparen
  • minder CO2 en SO2 uitstoot
  • energiezuinig
  • ontzorgen
  • begeleiding van A tot Z
  • één aanspreekpunt
  • montageteam

Meer weten?

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag welke oplossing het beste bij uw bedrijf past.

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag wat voor u de beste oplossing is.

0

Geen producten in de winkelwagen.