Betaalbare B2B led-verlichting

Onafhankelijk advies

Montage

U heeft besloten om te investeren in energiebesparende LED verlichting. Natuurlijk wilt u dat het goed gemonteerd wordt. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende manieren om de LED verlichting te monteren. Wij helpen u graag goed op weg en staan u met raad en daad bij.

Geen enkele klus is voor ons te moeilijk of te groot om tot een goed einde te brengen.

Ontzorg service

Na het opstellen van een lichtplan moet deze natuurlijk gerealiseerd worden. Kortweg gezegd de lampen moet gemonteerd worden en sensoren moeten worden geplaatst. Dit kost tijd en kennis. Naast dat wij zelf de nodige kennis in huis hebben om uw lichtplan voor u te kunnen realiseren hebben wij ook een sterk netwerk van specialisten die wij kunnen inschakelen. Geen enkele klus is voor ons te moeilijk of te groot om tot een goed einde te brengen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u blijven doen waar u het beste in bent.

AL LED verlichting eigen beheer

In eigen beheer

Al het technische onderhoud aan de technische installatie wordt door uw huis installateur uitgevoerd en u geeft hier de voorkeur aan. Uw huis installateur weet alle ins en outs van uw installatie en weet dat de installatie volledig voldoet aan de normen die voor uw bedrijf gelden.

AL LED verlichting installatie

Technische dienst

Uw bedrijf beschikt over een eigen technische dienst die deze klus uitstekend kan klaren. Wij leveren de LED verlichting en uw technische dienst plaats de nieuwe verlichting zelf. Wij ondersteunen u met technisch oplossingen en in overleg leveren wij de verlichting stekker klaar.

Waarom door AL Verlichting

  • vakkundig
  • werkend en ingeregeld opleveren
  • concurrerende montage tarief snel
  • minimaal overlast uw
  • bedrijfsproces kan gewoon doorgaan

Meer weten?

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag welke oplossing het beste bij uw bedrijf past.

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag wat voor u de beste oplossing is.

0

Geen producten in de winkelwagen.