Betaalbare B2B led-verlichting

Onafhankelijk advies

Olympische records, hoe doen ze het…

Tijdens de Olympische Spelen in Pyeongchang doen onze Nederlandse atleten het geweldig.

De ene medaille na de andere wordt gewonnen. Deze Topprestaties komen  niet zomaar uit de lucht vallen. Nee daar is serieus en intensief voor getraind en niet een jaartje maar een lange tijd. Dat is TOPSPORT.

Een ondernemer is eigenlijk niet anders dan onze atleten met een klein verschil zij behalen geen Olympische medailles maar leveren iedere dag wel een topprestatie.

Het leven van een topsporter is hard en gaat lang niet altijd over rozen maar toch wordt het uiterste gedaan om de omstandigheden optimaal te hebben. Er met goed materiaal en faciliteiten getraind met als doel een medaille.

Wel apart dat in het bedrijfsleven minder aandacht is voor de faciliteiten en het materiaal. Niet dat wij hier in Nederland slechte werkomstandigheden hebben want die zijn best wel goed. Maar apart is dat er zo weinig gekeken wordt naar de conditie van het bedrijfspand. De buitenkant ziet er geweldig  uit, is natuurlijk ook een visite kaartje. Maar de binnenkant dateert nog vaak uit de periode dat het pand gebouwd is. Verlichting is nog traditioneel en niet aangepast naar de veranderingen en gebruik van de ruimtes. Nederland staat nog vol met bedrijfspanden waar het geld naar buiten vliegt.

karrevrachten met geld
het geld vliegt de deur uit

Geld besparen.

Met kruiwagen vol tegelijk wordt er geld over de balk gesmeten, maar het kan ook anders. Door kleine en eenvoudige ingrepen kan er karrenvrachten met geld bespaart worden.

Eigenlijk onbegrijpelijk dat er zo weinig mensen zijn die bewust hiervan zijn en wel profiteren van de mogelijkheden die er zijn.

Door bijvoorbeeld de lichtinstallatie te moderniseren kan tussen de 50% en 80% bespaard worden op onderhoud , energieverbruik en energiekosten. En dan hebben we het nog niet over dat een betere licht kwaliteit een positieve invloed heeft op gezondheid, productiviteit en concentratie. Dit klinkt voor een topsporter als muziek in de oren “beter presteren”, dan is het voor een top ondernemer dat toch ook.

Dus ondernemers groot of klein kijk naar uw pand en kijk waar u kan innoveren, ik weet zeker dat u karrenvrachten met geld kunt besparen.

Ik kom graag met u vrijblijvend in gesprek om de mogelijkheden van LED verlichting uit te leggen.

 

0

Geen producten in de winkelwagen.