Betaalbare B2B led-verlichting

Onafhankelijk advies

Wie zijn wij?

AL verlichting is een totaalleverancier van projectverlichting en lichtconcepten voor het midden en kleinbedrijf, instellingen voor zorg & welzijn en onderwijs. Wij ontzorgen u als opdrachtgever van A tot Z.

Licht is onze passie en wij vinden dat iedereen goede verlichting verdient. Een lichtinstallatie moet afgestemd zijn op het gebruik van het gebouw en de werkzaamheden die uitgevoerd worden.
Dat zijn kernwaarden waar wij voor staan en met ruim 25 jaar ervaring graag met u delen.

Een moderne lichtinstallatie is veilig, energiezuinig en geeft goed verkwikkend licht zodat productiviteit en gezondheid goed samen gaan. Zonder dat dit negatieve invloed heeft op de omgeving.

 

Onze passie en Visie

Licht is onze passie en wij vinden dat goed licht overal moet zijn. Onze visie is om goed en energiezuinig licht toegankelijk te maken voor onze opdrachtgevers. Wij vinden dat iedereen recht heeft op goed functioneel licht. Goed licht begint bij een lichtplan met een passend lichtadvies. Daarom ontwerpen wij een lichtplan, precies op uw organisatie toegesneden. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en integreren die in onze projecten.

Door de komst van LED is er veel veranderd in de verlichting. LED verlichting heeft veel voordelen, het is energiezuinig en heeft een hele lange levensduur. Het belast het milieu minder maar is ook kosten besparend. Daarnaast heeft LED-verlichting positieve invloed op onze gezondheid, verhoogt het de productiviteit, de concentratie en de prestaties van uw medewerkers.

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag wat voor u de beste oplossing is.

0

Geen producten in de winkelwagen.