Betaalbare B2B led-verlichting

Onafhankelijk advies

Sport

LED verlichting is overal toe te passen en zorgt ervoor dat er niet onnodig veel energie wordt verbruikt. De besparing van energie zorgt ervoor dat de investering in LED verlichting veelal binnen 2 jaar is terugverdiend en dat de onderhoudskosten van de lichtinstallatie wegvalt. Door de lange levensduur van LED verlichting realiseer je hierdoor grote kostenbesparingen over een lange tijd. Met deze wetenschap is een investering in LED verlichting een voor de hand liggende stap en uitstekend te verantwoorden naar de leden van je sport vereniging. De lokale- en rijksoverheid heeft een speciale regelingen voor verenigingen en stichtingen om energiebesparende maatregelen financieel haalbaar te maken.

stadiumlight-500w
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

WD 09 Stadiumlight

Waardering 0 uit 5
(0)

 185,00 995,00 Exclusief BTW

WD 03 Floodlight 100W
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

WD 03 Floodlight

Waardering 0 uit 5
(0)

 51,00 169,00 Exclusief BTW

Duurzaam ondernemen

Subsidie mogelijkheden voor LEDverlichting op sportaccommodaties

Via de subsidieregeling Stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties (BOSA) kunnen amateursportorganisaties subsidie aanvragen voor de bouw- en onderhoudskosten van sportaccommodaties en voor de aanschaf van sportmaterialen.

De sportwereld heeft een grote verscheidenheid aan verlichting voor clubgebouw, kleedkamers, terreinverlichting en de grootste verbruiker de sportveldverlichting.

LED verlichting voor de Sport

Dat LED verlichting duur is, is een fabel. LED verlichting is leverbaar in vele prijsniveaus en daaardoor voor iedereen betaalbaar. Door de grote kwaliteitsslag, de lange levensduur en de lagere aanschafprijs is de terugverdientijd steeds korter.
De sportwereld heeft een grote verscheidenheid aan verlichting voor clubgebouw, kleedkamers, terreinverlichting en de grootste verbruiker de sportveldverlichting. Voor al deze verschillende verlichtings vragen hebben wij een passende oplossing.

Verlichting voor het clubgebouw

Een clubgebouw bestaat uit veel ruimten. Er zijn kleedruimtes, sanitaire voorzieningen, kantine, keuken en vergaderruimten. Al deze ruimtes hebben een ander type verlichtingsarmatuur nodig. Veiligheidseisen voor de sanitaire voorzieningen zijn namelijk anders dan voor een vergaderruimte en zo heeft iedere ruimte zijn eigen eisen.

Buitenterrein

Verlichting voor het buitenomgeving is ook heel divers, een parkeerplaats heeft een ander verlichtingsarmatuur nodig dan de buitenverlichting van het clubgebouw want deze moet inbraakpreventief zijn en veiligheid van gebruiker/bezoekers waarborgen.

Sportveldverlichting

Sportveldverlichting vraagt een grote mate van specialisme. Ook hier kunnen we u bijstaan met advies en realisatie. Besparingen die met sportveldverlichting te realiseren zijn, zijn er groot vooral als er geïnvesteerd wordt in “slimme LED verlichtingsarmaturen”.
Wil je weten hoeveel energie je kan besparen op de verlichting neem gerust contact met ons op we helpen je graag om de stappen te maken om energie te gaan besparen.

Waarom Led verlichting?

Led verlichting is de meest energiezuinige en betrouwbare verlichting die op dit moment beschikbaar is. Door de lange levensduur is regelmatig vervangen van lampen verleden tijd. U bent altijd verzekerd van een goed werkende lichtinstallatie voor buiten en binnen:

  • energiezuinig
  • lange levensduur en onderhoudsvrij
  • minder CO2 en SO2 uitstoot
  • leverbaar in verschillende
  • lichtkleuren
  • beschikbaar als smart lighting
  • subsidies

Meer weten?

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag welke oplossing het beste bij uw bedrijf past.

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag wat voor u de beste oplossing is.

0

Geen producten in de winkelwagen.