Betaalbare B2B led-verlichting

Onafhankelijk advies

Financieel voordeel voor investeringen in energiebesparing en duurzame energie

Subsidie mogelijkheden ook voor LEDverlichting


Ook voor een beperkt budget is LEDverlichting tegenwoordig haalbaar. Door de interessante EIA subsidie heeft u doorgaans binnen twee tot drie jaar uw investering al terugverdiend. Bovendien profiteert u nog jaren daarna van de besparing. Dus waarom wachten?

Duurzaam ondernemen

Subsidie mogelijkheden voor LEDverlichting op sportaccommodaties

Via de subsidieregeling Stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties (BOSA) kunnen amateursportorganisaties subsidie aanvragen voor de bouw- en onderhoudskosten van sportaccommodaties en voor de aanschaf van sportmaterialen.

Waarom je nu moet investeren in LED verlichting

Energielabel C in 2023

Kantoorpanden groter dan 100m2 moeten in 2023 minimaal voldoen aan de eisen van Energielabel C. Door het plaatsen van LED verlichting is eenvoudig het energielabel C te behalen voor een kantoorgebouw. Aan de hand van een door ons opgesteld protocol maken we een inventarisatie van de huidige lichtinstallatie we registreren type armatuur, type lichtbron het energieverbruik per lichtbron, energieverbruik VSA, eventuele sensoren, montagemethode. Aan de hand van deze informatie gaan we op zoek wat de beste en het energiezuinigste armatuur is wat we kunnen plaatsen. Uiteraard voldoen de armaturen die we adviseren aan de voorwaarden die de overheid stelt aan LED armaturen om in aanmerking te komen voor EIA. 

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag wat voor u de beste oplossing is.

0

Geen producten in de winkelwagen.