Betaalbare B2B led-verlichting

Onafhankelijk advies

In een serie van 3 blog willen we een beeldscheppen waarom besparen op energie belangrijk is.

 

Vandaag deel 2

 

In de vorige blog concludeerden we al dat investeren in energie besparende maatregelen noodzakelijke is. Dat één maatregel niet voldoende is maar dat een combinatie van maatregelen nodig is.

Led verlichting is een van de maatregelen die een grote bijdrage levert aan energie besparingen, gemiddeld bespaar je 70% op het energieverbruik van de verlichting installatie per jaar.

De voordelen

De voordelen van led verlichting zijn inmiddels wel bekend maar het is goed om ze toch nog maar eens te noemen:

*energie besparing tot 70%

*geen kapotte lampen vervangen

*lange levensduur 50.000 branduren is standaard

*eenvoudige om licht management systemen aan te sluiten, dit realiseert tot 30% extra energie besparen

*Verbetering van de werk omgeving dit geeft een positieve invloed op productiviteit en resultaten.

*altijd goed en optimaal licht

* korte terug verdientijd van de investering.

*door slimme led verlichting brand de verlichting alleen als het moet.

spaarvarken
het spaarvarken wordt steeds voller.

 

De genoemde voordelen hebben grote invloed op uw energie- en onderhoudskosten. Voor bedrijven lopen de besparingen echt op en zijn voor het midden en klein bedrijf de voordelen zeer groot. Want iedereen kent wel het fenomeen dat die ene lamp kapot gaat juist op het moment dat er een belangrijke klant komt en geconfronteerd wordt met een knipperde of kapotte lamp. Een eerste negatieve indruk is er al. Door de lange levensduur van led verlichting heeft u hier geen last meer van.

 

De kwaliteit van Led verlichting is tegenwoordig van een hoog niveau. Door Led verlichting te plaatsen zal het licht niveau ook verbeterd worden wat de prestaties van de medewerkers positief beïnvloed ook zullen gezondheid klachten verminderen. Een win/win situatie van onschatbare waarde. ik wil meer weten

 

Door de verlichting installatie slim te maken wordt het gebruikers gemak verhoogt. Tegenwoordig zijn er beweging sensoren die er voor zorgen dat de verlichting alleen aan is als het nodig is door alles te koppelen aan dag/nacht sensoren zijn er extra besparingen te realiseren en wordt het gebruikers gemak verhoogt.

0

Geen producten in de winkelwagen.