Betaalbare B2B led-verlichting

Onafhankelijk advies

LED verlichting voor VVE

In kantoorgebouwen wordt er vaak gekozen voor Led verlichting. Een Logische keuze. LED verlichting is energiezuinig en heeft een lange levensduur en heeft geen onderhoud nodig. Ook is LED verlichting voor kantoren leverbaar in verschillende lichtkleuren en flicker free. TL verlichting veroorzaakt veel trillingen onze LED verlichting heeft dat niet. Dus geen irritante trillingen die vermoeidheid en gezondheidsklachten veroorzaken. en met Led verlichting ben je klaar voor de toekomst.

Verlichting voor FabriekaVerlichting voor Parkeren en stallingen

Heeft uw appartementencomplex een parkeerkelder of stallingen dan zijn daar speciaal LED verlichtingsarmaturen voor die gaan branden als ze beweging hebben gedetecteerd en na een vooraf ingestelde tijd dooft. Ook voor bergruimten, schuren en technische ruimten zijn armaturen beschikbaar die “slim uitgevoerd zijn” en ervoor zorgen dat ze niet langdurig en overbodig branden. Zo bespaart u veel energie en geld.

Verlichting voor Portieken

Speciaal voor de entree, portieken en galerijen hebben we LED verlichtingsarmaturen die uitgevoerd kunnen worden met sensoren. Er zijn sensoren die beweging detecteren maar ook reageren op het dag/nacht ritme en gaan branden als ze een signaal ontvangen. Tevens bestaat er de mogelijkheid om armaturen nog slimmer te maken en integreren in besturingssystemen.

Noodverlichting

Veiligheid voor bewoners en de gasten is belangrijk en de eisen van de veiligheidsvoorzieningen is wettelijk geregeld. Zo ook voor de vluchtweg- en noodverlichting zijn wettelijke voorschriften. Het onderhoud wordt veelal door een jaarlijks onderhoudscontract gewaarborgd maar de maandelijkse controle ligt meestal bij de eigenaar/huismeester. De moderne LED noodverlichting hebben een gegarandeerde lange levensduur en door het toepassen van een zelftestfunctie is het mogelijk om op afstand controle uit te voeren of signalen te ontvangen bij een defect aan de vluchtweg- of noodverlichting. Dit bespaart uiteindelijk veel op het onderhoud van de nood-vluchtwegverlichting.

Energie besparende LED verlichting

In ieder trappenhuis en bij elk entree brandt er licht veelal nog met traditionele energie slurpende TL buizen. Het kan anders met onze speciale portiek armaturen die uitgerust zijn met de nieuwste LED technologie en garant staan voor een lang en onbezorgd gebruik. Deze armaturen kunnen ook met sensoren uitgerust worden om nog meer energie te besparen. Dus geen kosten meer om lampen te vervangen en een aanzienlijke lagere energierekening.
Wij kunnen u adviseren en begeleiden naar de perfecte energie besparen oplossing en ontzorgen u helemaal want ook de montage van de energiezuinige Portiek LED verlichting kunnen wij realiseren.
Wilt u meer weten hoeveel u kunt besparen neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag om samen met u energie te besparen.

WD11 Orbit plafondlamp wandlam

Waardering 0 uit 5
(0)

 209,00 289,00 Exclusief BTW

WD 11 Triton

Waardering 0 uit 5
(0)

 39,50 99,50 Exclusief BTW

WD 01 Triproof lijnverlichting

Waardering 0 uit 5
(0)

 28,00 52,50 Exclusief BTW

Waarom LED verlichting in portieken?

LED verlichting is energiezuiniger dan traditionele TL buizen maar heeft ook veel lange levensduur:

  • Energiezuinig
  • Geen onderhoud nodig ivm Lange levensduur
  • minder CO2 en SO2 uitstoot
  • Beschikbaar als smart lighting
  • Leverbaar in schillende lichtkleuren

Meer weten?

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag welke oplossing het beste bij uw bedrijf past.

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag wat voor u de beste oplossing is.

0

Geen producten in de winkelwagen.