Betaalbare B2B led-verlichting

Onafhankelijk advies

Wat is logisch?

 

Ik vraag mij het regelmatig af.

Ga ik links of rechts. Niet zozeer dat ik een twijfelaar ben, normaal weet ik echt wel wat ik wil of niet.

 

Even een stelling.

Je wilt energie besparen en je kunt kiezen tussen zonnepanelen of LED verlichting. Het is namelijl de discussie van dit moment.

Als je zonnepanelen aanschaft is de besparing aan je energieverbruik nul kWh. Ja ik weet je neemt minder energie af bij je energie leverancier maar je totale verbruik blijft gelijk en ja panelen zijn goed voor het milieu minder CO2 uitstoot. Daarnaast is de terug verdientijd van een investering in zonnepanelen al gauw 8 á 10 jaar.

LED verlichting

Schaf je daar en tegen LED verlichting aan is er veel meer winst te behalen. Ten eerste een investering die binnen 2 ‘a 3 jaar terug is verdient.

Je energie verbruik voor de verlichting installatie daalt al gauw met 60% en daarnaast zijn er nog een hele reeks andere voordelen te behalen. Voordelen waar je in eerste instantie niet bij stil staat. Maar wel voordelen die bijdragen aan een verbeterde bedrijfsvoering dus een beter financieel resultaat. Zo hoef je niet jaarlijks alle defecte lampen vervangen, verbeterd de kwaliteit van het licht , waardoor productie stijgt, uitval in de productie daalt. Als de werkomstandigheden verbeterd, dan zal het ziekte verzuim dalen. Buiten de ergernis van flikkerende lampen praten we over bedragen die er om doen.

 

Als ondernemer zou voor mij de keuze niet moeilijk zijn, nu nog een kwestie van goede leverancier zoeken en een goed advies krijgen voor jarenlang zorgeloos gebruik van energiezuinige LED verlichting. En met de besparing van LED verlichting kunnen je probleemloos investeren in andere goede energie en milieu vriendelijke oplossingen.

 

 

Alex Lubberman is oprichter en eigenaar van AL verlichting.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de verlichting branche.

0

Geen producten in de winkelwagen.