Betaalbare B2B led-verlichting

Onafhankelijk advies

Wij leveren verlichting waar licht nodig is

Ontzorgen van advies tot montage

Door goed te adviseren en gedegen lichtplannen te maken leggen we de basis van een goed verlicht pand. De montage verzorgt ons montageteam graag voor u. Door het goede fundament en gedegen montage kunnen we onze opdrachtgevers ontzorgen en weten zij waar wij voor staan en zijn ze verzekerd van een uitstekend resultaat.

Een aanspreekpunt

Waar wij waarde aan hechten is dat de lijnen kort zijn. U heeft een aanspreekpunt, uw accountmanager, weet daarom alle ins en outs van uw project en kan snel uw vragen beantwoorden.

Zakelijke markt

AL Verlichting is speciaal voor de zakelijke markt en gespecialiseerd in verlichting voor kantoor, werkplaats, detailhandel, magazijn en fabriek. Maar ook voor Vereniging van Eigenaren (VVE) en sportaccommodatie heb hebben wij een uitgebreid assortiment aan verlichting beschikbaar. Eenvoudig gezegd AL Verlichting levert verlichting waar licht nodig is.

Waarom LED verlichting van AL Verlichting

AL Verlichting staat voor goede adviezen, gedegen lichtplannen, goede kwaliteit/prijsverhouding, vakkundig, onafhankelijk en meer dan 30 jaar ervaring in de verlichtingsbranche.
Ons motto “als de opdrachtgever tevreden is zijn wij ook tevreden” dragen we uit met overtuiging en wij staan voor wat we zeggen. Daarom is LED verlichting van AL Verlichting een juiste keuze.

  • goede adviezen
  • gedegen lichtplannen
  • goede kwaliteit /prijsverhouding
  • jarenlange ervaring
  • onafhankelijk

Meer weten?

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag welke oplossing het beste bij uw bedrijf past.

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag wat voor u de beste oplossing is.

0

Geen producten in de winkelwagen.